Hautaustoimisto Parviainen on palvellut kuopiolaisia ja pohjoissavolaisia jo vuodesta 1948. Tarjoamme kaiken tarvittavan avun ja palvelut hautajaisten suunnitteluun ja järjestämiseen. Toteutamme yksilöllisimmätkin toiveet aina laadukkaasti ja luotettavasti.

Olen itse ollut hautaustoimistoyrittäjänä 25 vuotta. Tiedän miten tärkeää on, että omainen voi luottaa läheisensä viimeisen matkan olevan juuri sellainen kuin hän haluaa. Siksi olen henkilökohtaisesti mukana koko matkan auttamassa ja tukemassa. Joskus omaisten voi olla surun keskellä vaikea keskittyä hoitamaan kaikkia hautajaisiin liittyviä käytännön asioita. Minulle voi soittaa milloin vain, ja lupaan, että minun kanssani saa yhden puhelun aikana sovittua kaikki hautajaisjärjestelyt.

Minulle tärkeintä on omaisten palaute. Kuolema on aina herkkä ja vaikea asia, mutta omaiset ovat kokeneet läheisen poismenosta ja hautajaisjärjestelyistä keskustelemisen kanssani helpoksi. Läheiset saavat kaiken tarvittavan tiedon ja voivat siten luottaa kaiken tapahtuvan juuri niin kuin on sovittu. Useasti omaisia lohduttaa myös tieto, että vainajaa käsittelee vain yksi ja sama henkilö.

Pitkäaikaisilta yhteistyökumppaneiltani voitte odottaa ensiluokkaista asiakaspalvelua ja työn laatua. Kukat, arkut, uurnat, hautakivet ja pitopalvelut ovat luotettavien kotimaisten ammattilaisten tarjoamia. Esimerkiksi Kaavin Kiven ja käsityönä arkkuja valmistavan SHT-Tukun kanssa yhteistyömme on jatkunut jo kolmella vuosikymmenellä. Tarjoilujen laatu on meille kunnia-asia. Pitopalvelusta vastaa pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Anna-Liisa Virtanen, jonka ammattitaito varmistaa muistotilaisuuden arvokkuuden.

Yritykseni arvolupauksen mukaisesti haluan tehdä aina vähän enemmän kuin asiakas odottaa, olen sydämeltäni ennen kaikkea asiakaspalvelija. Haluan myös asioinnin kanssamme olevan mahdollisimman vaivatonta. Meidän kanssamme voitte valita, miten haluatte mieluiten asioida. Voimme tavata kaikessa rauhassa toimistollamme tai kotonanne. Etätapaaminen tai puhelinkeskustelu onnistuu myös milloin vain Teille parhaiten sopii.

Lämpimästi tervetuloa

Kari Väänänen